89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Zanussi

Produktion af komfurer startede i 1916

Zanussi er i dag en del af Electrolux, men Zanussi har italienske rødder. Antonio Zanussi begyndte tilbage i 1916 at fremstille komfurer. I 1950?erne havde sønnen Lino overtaget ledelsen af virksomheden, og Zanussi var vokset til en større virksomhed med flere hundrede ansatte. Zanussi har ikke kun kendt i Italien. Zanussi var kendt i hele Europa for at lave gaskomfurer. Ydeevnen og brugervenligheden var i top. Designet var lidt kompakt. Zanussi har altid været kendt for at have fokus på brugernes behov.

Zanussi udvikler og producerer en lang række hårde hvidevarer. Du kan derfor finde stort set alt, hvad du har brug for til dit bryggers og køkken. Se vores udvalg af hvidevarer fra Zanussi her på siden.

Find lige dét du har brug for

Har du brug for en ny opvaskemaskine, kan du finde flere smarte modeller tilhørende energiklasse A. Har du brug for en ny kogeplade, finder du flotte induktionskogeplader og keramiske kogeplader til meget fornuftige priser. Leder du efter en ny vaskemaskine, finder du avancerede og meget energieffektive vaskemaskiner. Du kan naturligvis også finde en tørretumbler, så du kan få tørret dit vasketøj. Er det ovnen, der skal udskiftes, kan du finde en fin indbygningsovn eller en kombiovn med mikrobølger, grill og varmluft eller en mikrobølgeovn. Hvis du helst vil have et helt almindeligt komfur, kan Zanussi også levere et fint komfur. Du kan vælge et komfur med induktionskogeplade, keramisk kogeplade eller massekogeplade. Du kan selvfølgelig også finde køle- og fryseskabe.

Som mange andre hvidevareproducenter, kan Zanussi også tilbyde hvidevarer med moderne funktioner som automatisk afrimning, så du kan slippe for at afrime din fryser. Du kan finde store ovne, så du kan tilberede store mængder mad på én gang.

Relativ billige hvidevarer

Har du ikke råd til at købe de allerdyreste hvidevarer, er Zanussi værd at kigge nærmere på. Her får du kvalitetshvidevarer til en pris, der er overkommelig at betale. Der er naturligvis både billige og dyrere modeller, men generelt er prisniveauet lidt lavere. Du skal så heller ikke forvente, at du får lige så mange avancerede funktioner, som du kan finde hos andre producenter.

Har du spørgsmål vedrørende de viste hvidevarer fra Zanussi, må du meget gerne kontakte os pr. telefon eller via vores live chat.

Favoritter

Luk