89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Witt

Witt

Witt har hovedkontor ved Gødstrup Sø i nærheden af Herning. Witt har eksisteret siden 1993 og startede op med at importere hvidevarer. Witt har stor produkterfaring. I dag har Witt et bredt sortiment af spændende hvidevarer. Witt har vokset kraftigt siden 1993 og har oprettet selskaber i Sverige, Norge og Finland. Witt er også på vej ind på det engelske og irske marked.

Fingeren på pulsen

Witt er kendt for at have et bredt produktsortiment og forsøger hele tiden at have fingeren på pulsen. Virksomheden søger hele tiden at finde frem til det næste store hit. Witt distribuerer fortsat hvidevarer og husholdningsapparater fra en lang række kendte hvidevareproducenter så fx Liebherr, iRobot, Fisher & Paykel men også produkter fra mindre kendte mærker. Witt har også deres eget program, som omfatter innovative og brugervenlige produkter. De har fokus på kvalitet og moderne teknologi.

Her på Lavprishvidevarer.dk kan du købe en ny emhætte fra Witt, et nyt køleskab, ovn eller kogeplade.

Stilrene ovne

Har du brug for en ny indbygningsovn, kan du finde stilrene og moderne ovne fra Witt. Du kan få ovne med drejeknapper eller et fingertouch betjeningspanel. De fleste modeller har mange avancerede funktioner. Du kan også købe en kombiovn.

Induktionskogeplader

Med fokus på moderne teknologi tilbyder Witt et meget stort udvalg af induktionskogeplader. Induktion er det nyeste inden for kogeplader, derfor er det naturligt, at du finder det største udvalg inden for denne varegruppe. Du kan se vores udvalg under Witt kogeplade.

Træt af traditionelle kogesektioner?

Er du træt af at skulle vælge mellem traditionelle kogesektioner med fire kogefelter, kan du kigge på Witts individuelle induktionszoner. Det er induktionszoner i høj kvalitet, som giver dig maksimal frihed. Witt MultiZones, som Witt kalder dem, kan placeres som du vil. Disse smarte induktionszoner kan monteres i stort set alle bordplader. Vælg hvilken bordplade du vil have og design din helt egen kogesektion. Du kan frit vælge, om du vil have store eller små zoner forrest eller bagerst.

Har du spørgsmål angående Witt eller deres produkter, er du velkommen til at ringe til os.

Favoritter

Luk