89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Whirlpool

Skiftede navn til Whirlpool Corporation i 1950

Virksomheden Whirlpool har amerikanske rødder og har eksisteret i over 100 år. Det hele startede i Michigan tilbage i 1911, hvor de til at begynde med hed Upton Machine Corporation. Upton Machine Corporation producerede elektriske vaske- og vridemaskiner til de amerikanske forbrugere. Mange år senere fusionerede de med virksomheden Nineteen Hundred Washer Co.

Først i 1950 skiftede virksomheden navn til Whirlpool Corporation. Som årene gik voksede virksomheden sig større og større. Whirlpool investerede i Brasmotors S.A. og kom ind på brasilianske hvidevaremarked. Whirlpool opkøbte KitchenAid i 1986, og i 1989 indgik Whirlpool og Philips et samarbejde. I løbet af 00’erne blev Whirlpool en af de markedsførende hvidevareproducenter med deres mange innovative produkter. Whirlpool har mange produktionsfaciliteter og teknologiske forskningscentre i hele verden.

Whirlpool købte Maytag Corporation i 2006 og styrkede sin position som en af verdens førende hvidevareproducenter.

iF Gold Design Award

I 2012 vandt Whirlpool den prestigefyldte iF Gold Design Award med deres iXeliumTM kogeplade. De to designkoncepter, Fireplace og FreshConnect, vandt også iF Product Design priser. iF Product Design Award blev introduceret i 1954. Hvert år bliver flere tusinder af produkter bedømt af anerkendte eksperter, hvor de bedste modtager en pris for et enestående design. Det allerbedste produkt bliver belønnet med en iF Gold Award, også kendt som Design Oscar.

Tænker på miljøet

I dag er det helt naturligt, at virksomheder tænker på miljøet i forhold til udvikling af deres produkter, produktion, salg, transport og bortanskaffelse. Whirlpool var en af de første hvidevareproducenter som for alvor begyndte at tænke miljøet ind i deres produktudvikling. De har arbejdet benhårdt for at nedbringe mængden af farlige stoffer. I 2007 havde Whirlpool således fået nedbragt mængden af giftige kemikalier med omkring 90 procent i forhold til 1987, til trods for at produktionen var steget med 80 procent.

Førende brand i Europa

Whirlpool har solgt hvidevarer i Europa siden 1989. De startede ud med at være en ukendt amerikansk hvidevareproducent. I dag er Whirlpool et førende brand i hele Europa. Whirlpool sigter efter at udvikle og levere smukke, brugervenlige og innovative produkter til hjemmebrug. Produkterne skal have et elegant design, de skal gøre hverdagen lettere for forbrugerne, og de skal bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden.

Forsøger at forudse fremtiden

Whirlpool ønsker hele tiden at udvikle deres produkter og benytte den nyeste teknologi og forudse fremtiden for at give forbrugerne nogle af de mest innovative, intuitive og intelligente produkter på markedet. Noget af det nyeste hos Whirlpool, er deres unikke 6th SENSE teknologi. Produkter med denne teknologi er designet til at registrere og tilpasse sig de givne forhold.

Whirlpool bygger deres virksomhed på værdier som respekt (gensidig tillid), integritet, mangfoldighed og inklusion, samarbejde (ideudveksling) og vindermentalitet.

Her på Lavprishvidevarer.dk kan du finde et meget stort udvalg af hvidevareprodukter fra Whirlpool. Du kan fx købe et nyt køleskab, en ny ovn eller et vinskab. Skulle du have spørgsmål vedrørende Whirlpool eller nogle af deres hvidevarer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Favoritter

Luk