89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Thermex

Thermex

Thermex producerer emhætter og emfang og har Danmarks største sortiment. Du vil kunne se deres produkter hos mange køkkenforhandlere og i hvidevareforretninger i hele Danmark. De fleste danskere har hørt om Thermex eller kender Thermex, fordi de enten kender nogen, der har en Thermex emhætte eller selv har en model i deres køkken. Thermex har eksisteret siden 1958 og har deres hovedsæde i den jyske by Hjørring nord for Limfjorden. Thermex har desuden en afdeling i Rødovre. Uden for Danmarks grænser har de en afdeling i Norge, Sverige og Spanien. Ud over emhætter og emfang producerer Thermex også affaldskværne, kogeplader og ovne.

Her på Lavprishvidevarer.dk har vi et meget stort udvalg af emhætter fra Thermex. Vælger du en Thermex emhætte eller emfang, får du dansk design og kvalitet i topklasse. Mange af modellerne har i øvrigt en smart fjernbetjening. Der er i modsætning til andre producenter et stort udvalg af emhætter med ekstern motor. Har du spørgsmål til en af de viste modeller, kan du ringe til os på 89 37 81 00.

Specialemfang - få det som du vil have det

Thermex designer et hav af forskellige emhætter og emfang, fordi vi mennesker er forskellige og dermed også vores køkkener. Du kan vælge mellem vægmodeller, frithængende og integrerede modeller. Der er virkelig et stort udvalg at vælge i mellem. Alligevel tilbyder Thermex at fremstille en udsugningsløsning til dig efter dit eget design. Du kan starte med at blive inspireret af de mange modeller Thermex allerede har lavet, eller du kan tage udgangspunkt i egne ideer eller en model, du har set på en rejse i udlandet. Du skal bare komme med et skitse og fortælle om dine ønsker til materialer, farver, mål og hvor i køkkenet den skal placeres.

Mange forskellige overflader

Thermex laver deres emhætter og emfang i mange forskellige størrelser, materialer og overflader. Du kan få en traditionel model i rustfrit stål, den kan være børstet eller blankpoleret, men du kan også få din nye emhætte i flot lakering. Der er mere end 200 farver at vælge i mellem. Er du interesseret i at få den i en helt bestemt farve, kan Thermex også klare det, du skal bare levere en farveprøve.

Favoritter

Luk