89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Samsung

Samsung - Førende inden for teknologi

Samsung betyder tre stjerner på koreansk. Byung-Chull Lee grundlagde Samsung i 1938 i Daegu, Korea. Fokus lå til at begynde med på eksporthandel af tørrede koreanske fisk, grøntsager og frugt til Manchuriet og Beijing. I dag omfatter Samsungs varesortiment et meget stort udvalg af produkter lige fra mobile produkter, kameraer, TV og lyd, computere, IT-produkter til hvidevarer. Samsung er globalt anerkendt for at være førende inden for teknologi. Samsung er også kendt for deres design og fokus på brugervenlighed.

Samsung ønsker at skabe enestående produkter og tjenester, der bidrager til et bedre globalt samfund. Samsung sætter stor pris på deres medarbejdere og agerer efter princippet om, at grundstenen til at skabe en god virksomhed er at leve ud fra stærke kerneværdier. Alle beslutninger træffes på baggrund af disse kerneværdier.

Bredt udvalg af hvidevarer fra Samsung

Hos Lavprishvidevarer kan du købe et bredt udvalg af hvidevarer fra Samsung. Har du spørgsmål vedrørende Samsung, eller ønsker du mere information vedrørende en eller flere produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Uanset hvilket Samsung produkt du vælger, får du et innovativt produkt i en høj kvalitet og med den nyeste teknologi. Du får også et produkt, der er værd at se på. Samsung lægger stor vægt på både design og funktionalitet.

Vælg energibesparende hvidevarer fra Samsung

Udviklingen går stærkt inden for hårde hvidevarer. Producenterne er generelt gode til at lytte til forbrugerne. Det betyder, at du i dag kan finde endnu flere virkelig energibesparende hvidevarer, end du kunne for bare få år tilbage, og de er blevet billigere at anskaffe. Derudover har de fået mange flere avancerede funktioner, der giver dig masser af muligheder for at få succes med fx madlavningen og vaskeriet og samtidig spare på strømmen. I dag har vi alle mange hvidevarer i vores hjem. Har du hvidevarer af ældre dato, kan du formentlig med fordel udskifte dem til nye energibesparende hvidevarer og hurtigt tjene pengene hjem, fordi de gamle energislugere er væk. Samsung producerer naturligvis rigtig mange energibesparende hvidevarer, der tilhører energiklasse A eller højere.

Spar penge på madbudgettet

Samsung producerer en lang række forskellige køleskabe. Deres fokus på at skabe produkter med den nyeste teknologi kommer dig til gode på flere måder. Samsung tænker ikke kun på dit energiforbrug, Samsung tænker også på dit madforbrug eller rettere dit madbudget. Mange må desværre smide fødevarer ud, fordi de er blevet opbevaret forkert. Det har Samsung gjort noget ved. Samsungs nye køleskabe har den nye Twin Cooling Plus-teknologi, der sikrer, at dine fødevarer bliver opbevaret korrekt, så de holder længere og bevarer smagen i længere tid. Læs mere under Samsung køleskab.

Mere plads i opvaskemaskinen

Samsungs nye opvaskemaskiner gør det muligt at vaske flere dele op, fordi der er mere plads inde i maskinen. Du kan derved spare på antallet af vaske. Der er også en speciel intensivzone, der betyder, at du ikke behøver at skylle dit service af før vask. Tørrefunktionen er forbedret, så tingene tørrer hurtigere. Læs mere under Samsung opvaskemaskine.

Se alle vores populære Samsung hvidevarer her på siden.

Favoritter

Luk