89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Nilfisk

Nilfisk er stadig et populært mærke

I dag findes der mange støvsugerproducenter, og konkurrencen er hård. Hvor det en gang var helt almindeligt i Danmark, at alle havde en Nilfisk støvsuger derhjemme, er det ikke lige så almindeligt i dag. Der er dog stadig mange, som sværger til Nilfisk. Her på Lavprishvidevarer.dk kan du finde et lille udvalg af støvsugere og håndstøvsugere fra Nilfisk.

Fisker & Nielsen

Nilfisk (Nilfisk-Advance A/S) har eksisteret siden 1906. Virksomheden blev grundlagt af Peder Andersen Fisker og værkfører Hans Marius Nielsen som Fisker & Nielsen. Til at begynde med producerede de elektromotorer. På baggrund af disse motorer udviklede de en række andre produkter herunder Nilfisk støvsugeren. Støvsugeren blev et hit, og virksomheden endte med at fokusere på produktionen af støvsugere og senere hen industristøvsugere. I 1954 havde Nilfisk solgt 1 million støvsugere.

Kendt for deres Nilfisk støvsugere

I Danmark kender de fleste nok Nilfisk for deres letgenkendelige støvsugere fra ?de gode gamle dage?. Den første Nilfisk støvsuger blev konstrueret i 1909. Allerede i 1910 lancerede Nilfisk deres første støvsuger på markedet. Den blev kaldt C1. Mange danskere er vokset op med en Nilfisk støvsuger, og nogle af de mest kendte støvsugere er måske de gamle modeller M20 og S50/S55. G70 modellen var den første moderne Nilfisk støvsuger. Nilfisk er også kendt for deres højtryksrensere, som bruges flittigt til fx at rense fliser på terrassen. Nilfisk producerer fortsat et stort antal husholdningsstøvsugere. De fremstilles i forskellige størrelser, kapaciteter, design og udførelser. De fremstiller også våd-/tørsugere og centralstøvsugere til private.

Professionelt rengøringsudstyr

Nilfisk er i dag en moderne og innovativ virksomhed, der udvikler og producerer professionelt rengøringsudstyr herunder støvsugere, gulvvaskere, feje-/sugemaskiner, kombinationsmaskiner, polérmaskiner, skuremaskiner, tæpperensere og damprensere. Produktudviklingen foregår i Danmark, Sverige, USA og Kina. Produktionen foregår i Danmark, Tyskland, Ungarn, Italien, USA, Mexico, Brasilien og Kina. Nilfisk har salgsselskaber over det meste af verden.

Professionelle rengøringsmaskiner

Ud over støvsugere producerer Nilfisk også et meget stort antal professionelle rengøringsmaskiner. De har et stort sortiment af forskellige gulvvaskemaskiner. Der er både små, mellemstore og store gulvvaskere. Der er også stand-on gulvvaskere (gulvvaskere hvor du står på maskinen) og ride-on gulvvaskere (gulvvaskere hvor du sidder på maskinen). Nilfisk laver også forskellige fejemaskiner, kombinationsmaskiner, skuremaskiner, polermaskiner, tæpperensere, ekstraktionsrensere og damprensere.

Green meets clean

Nilfisk ved godt, at deres rengøringsmaskiner bruger energi, vand og rengøringsmidler. De arbejder målrettet på at udvikle maskiner, der er så energieffektive og miljøvenlige som muligt. De ønsker at opnå mere med mindre. De ønsker at være førende inden for denne udvikling og kalder det Green meets clean.

Har du spørgsmål vedrørende mærket Nilfisk, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Favoritter

Luk