89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Liebherr

Liebherr er et tysk mærke

Som navnet antyder er Liebherr et tysk mærke eller en tysk virksomhed, som blev etableret i 1949 af Hans Liebherr. Liebherr har et meget stort og bredt produktsortiment, som omfatter meget andet end hvidevarer. Liebherr leverer innovative produkter til både industri og husholdninger i hele verden.

Deres overordnede forretningsområder er: Køleanlæg, entreprenørmaskiner, minedrift, mobil-og bæltekraner, materialehåndtering, maritime kraner, rumfart & transportsystemer, skæreteknologi & automation og komponenter.

I 1954 byggede Liebherr sit første køleskab

Liebherr startede med at producere tårnkraner. I 1954 blev det første køleskab bygget, og allerede året efter startede Liebherr en serieproduktion. Liebherr producerer i dag flere forskellige husholdningsmaskiner og tilbyder et enormt sortiment af køle-fryseskabe.

Liebherr har især specialiseret sig i køle-fryseskabe

Hvis du går op i kvalitet, er Liebherr hvidevarer lige noget for dig. Liebherr har især specialiseret sig i køle-fryseskabe. Ud over køle-fryseskabe producerer Liebherr, køleskabe, amerikanerkøleskabe, frysere og vinskabe, der er en liebhaver værdig. Se vores store udvalg af Liebherr hvidevarer her på siden.

BioFresh, NoFrost, DrySafe og HydroSafe

Køle- og fryseskabe fra Liebherr er kendetegnet ved en meget høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Innovative teknologier og materialer af høj kvalitet resulterer i meget praktiske og energieffektive produkter. Vælger du hvidevarer fra Liebherr får du et moderne design, teknisk effektivitet og bekvem betjening. Mange modeller har de nyeste avancerede funktioner som fx BioFresh, NoFrost, DrySafe-skuffer med lav luftfugtighed, som er ideelle til fisk, kød og mælkeprodukter samt HydroSafe-skuffer med justerbar luftfugtighed, der er særlig velegnede til frugt og grøntsager.

Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige model fra Liebherr, kan du roligt ringe til vores kundeservice og få råd og vejledning. Under varenavn kan du se om vi har modellen på lager. Er den på vores lager, kan vi levere fra dag til dag. Husk at bestille inden kl. 20:00.

Favoritter

Luk