89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Knau

Knau

Knau er et forholdsvis ukendt mærke herhjemme i Danmark. Interessen og kendskabet til mærket er voksende. Knau tilbyder simple og energivenlige produkter til lave priser, og det kan vi lide. På Lavprishvidevarer.dk kan du derfor finde indtil flere af deres forskellige produkter. Du kan købe en fryser, opvaskemaskine, kogeplade, mikrobølgeovn, ovn, køle-fryseskab og køleskab fra Knau.

Tidløst og enkelt design

Knau producerer en bred vifte af hårde hvidevarer i et tidløst og enkelt design eller et meget neutralt design. Knaus produkter vil derfor passe aldeles udmærket til de fleste danske køkkener. Alle produkter skal hjælpe dig med at gøre din hverdag lettere. Knau selv lægger vægt på, at deres produkter er simple. Måske en modreaktion til alle de mange meget avancerede hvidevarer på markedet, som mange forbrugere rent faktisk har lidt svært ved at bruge. Deres motto er ’simpel og effektiv’, hvilket jo egentlig er helt udmærket. At noget er simpelt betyder jo ikke, at det er dårligt. Tværtimod. At produkterne er effektive, kan alle værdsætte, og at de også tilhører energiklasse A, gør dem bare til attraktive alternativer.

Fokus på prisen

Mange konkurrerende hvidevareproducenter fokuserer også på at lave energieffektive og miljøvenlige produkter, så det kan være svært at gennemskue, hvor de forskellen ligger. Sagt med andre ord, hvorfor skal du vælge hvidevarer fra Knau? Det skal du, hvis du prioriterer kombinationen af det simple, det energivenlige og det billige. Knau udvikler deres produkter med fokus på prisen. De laver produkter med simple features, som alle kan forstå. Fordelen ved det er, at der er færre ting, der kan gå i stykker. De er stadig meget funktionelle.

Øget interesse for hvidevarers energiforbrug

I takt med at mange har fået øjnene op for, at det ikke er helt lige meget, hvor stort et energiforbrug deres hvidevarer har, har Knau netop valgt at fokusere på energivenlighed kombineret med en lav pris. Mange, måske også dig selv, har måske tidligere valgt lidt billigere modeller frem for de dyre på bekostning af energivenligheden. For relativ få år tilbage var de energivenlige produkter ofte dyre at anskaffe. Mange valgte af økonomiske årsager billigere modeller, som ikke var så energieffektive.

Knaus hvidevarer er det ideelle valg for dig, der gerne vil skåne miljøet, men som ikke vil eller kan betale store summer penge for nødvendige hvidevarer. Har du spørgsmål vedrørende Knau, kan du ringe til vores kundeservice eller benytte dig af vores live chat.

Favoritter

Luk