89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

iRobot

iRobot

iRobot designer og bygger robotter. I 1990 blev iRobot grundlagt af Massachusetts Institute of Technology netop med visionen om at gøre praktiske robotter til en realitet. Hovedkontoret ligger i Bedford, men virksomheden har også kontorer i Californien, Storbritannien, Hong Kong og Kina. iRobot beskæftiger nogle af de bedste fagfolk inden for branchen primært mekaniske, elektriske og software ingeniører. iRobot har derfor også udviklet nogle af verdens vigtigste robotter. Her på Lavprishvidevarer.dk kan du købe nogle af iRobots kendte robotstøvsugere og gulvrensere.

Nem daglig rengøring

De fleste kan sikkert bekræfte, at nullermænd har det med at hobe sig op i krogene rundt omkring. I det hele taget bliver vores hjem lige så stille beskidt i takt med, at vi bevæger os rundt fra det ene rum til det andet. En ugentlig støvsugning får de fleste nok udført, men det er faktisk ikke altid helt nok. Det betyder, at vi nogle dage flytter lidt mere rundt med skidtet, end hvad vi måske ønsker. Et rent hjem kan de fleste lide, men det betyder ikke, at vi har tid eller lyst til at gøre rent hver dag. Med en robotstøvsuger og gulvrenser kan du se frem til en nem daglig rengøring.

Robotter til hjemmet

Robotter er noget, som vi normalt forbinder med industrien eller film. Mange robotter har overtaget forskellige arbejdsopgaver, som mennesker førhen har udført. Det har betydet færre alvorlige ulykker og arbejdsskader. Det har også betydet, at industrien har kunnet producere flere varer meget hurtigere. iRobot har gjort det muligt for almindelige mennesker at have en robot i deres eget hjem. I starten var det helt nyt og meget fascinerende, i dag er det blevet mere almindeligt.

iRobot kendt for deres Roomba

iRobot er nok blandt almindelige mennesker mest kendt for deres robotstøvsugere. Især deres Roomba støvsugerrobot, som er blevet solgt over hele verden. Da den kom ud på markedet, var det som en revolution på hjemmefronten. Robotten var ikke perfekt, men folk jublede alligevel, fordi de kunne slippe for at støvsuge deres hjem hele tiden. De kunne springe en støvsugning over, for det tog Roomba sig af. Der er sidenhen sket mange tekniske forbedringer, og det betyder, at robotstøvsugerens popularitet stadig er meget stor.

Robotter til forsvaret

iRobot laver mange andre slags robotter end robotstøvsugere. De laver fx robotter til forsvaret. iRobot PackBot, som er en af de mest succesfulde kamp-testede robotter i verden, udfører mange farlige søgninger, rekognosceringer og bomberydningsmissioner.

iRobot ønsker at understøtte og fremme udviklingen af robotteknologi. Derfor tilbyder de omfattende ressourcer til tredjepartsudviklere. iRobot samarbejder desuden med diverse eksterne udviklere herunder små og store virksomheder. iRobots Research Group udfører intens forskning for at opfylde sponsorernes avancerede behov. Har du spørgsmål vedrørende iRobot, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice. Vi håber, at du får stor glæde af din nye robot.

Favoritter

Luk