89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Indesit

Indesit blev grundlagt i Italien i 1975

Indesit eller Indesit Company er en af Europas førende producenter og distributører af større husholdningsapparater. Indesit er en italiensk virksomhed, som blev grundlagt i 1975 og har været noteret på Milanos børs siden 1987. Indesit har sit hovedkvarter i Italien. Indesit er især toneangivende i Italien, Storbritannien og Rusland. På Lavprishvidevarer.dk kan du købe et køleskab, køle-fryseskab, en opvaskemaskine, ovn, kogeplade, emhætte, komfur, vaskemaskine, tørretumbler og en vaske-tørremaskine fra Indesit.

Kvalitet er nøgleordet hos Indesit

Hos Indesit arbejder man hårdt på at producere kvalitet. Der arbejdes hårdt med at skabe pålidelige og effektive produkter til glæde for kunderne. Kundetilfredshed vægtes meget højt. Produkterne udvikles med henblik at kunne holde i mange år, og de skal kunne løse de opgaver, som de er produceret til at løse. Vaskemaskinen skal vaske tøjet rent, og fryseren skal opbevare dine frostvarer optimalt. Indesit ønsker at producere hårde hvidevarer, der afhjælper reelle behov hos forbrugerne og gør deres hverdag, altså din hverdag, nemmere.

Miljøet er også i fokus

Ud over at tilfredsstille dine ønsker som forbruger af hvidevarer, sørger Indesit for at tænke miljøet ind i hele processen. Det gælder både i idéfasen og under produktionen, men også i salgsprocessen herunder transporten af de salgsklare produkter til forhandlerne og senere, når hvidevarerne er nedslidte og brugt op. Der bliver hele tiden arbejdet på at mindske forbruget af energi og vand i hvidevareproduktionen. De fleste produkter tilhører derfor også energiklasse A og opefter. Det er godt både for miljøet og alle Indesits kunder.

Innovation vedrører hele produktets livscyklus

Indesit laver hvidevarer i et stilrent design, og kvalitet, funktionalitet og miljø er tænkt ind i hvert enkelt produkt. Innovation vedrører hele produktets livscyklus (produktion, anvendelse og bortskaffelse). Hvert år går omkring en tredjedel af de samlede investeringer til forskning og udvikling af nye produkter. Antallet af registrerede patenter vokser med gennemsnitligt 30% om året. Du kan roligt vælge produkter fra Indesit, som er en af Europas førende hvidevareproducenter.

Har du spørgsmål vedrørende Indesit, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via telefon, mail eller via vores live chat.

Favoritter

Luk