89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Tørretumblere

Tørretumbler

En tørretumbler er tæt på at være næsten lige så uundværlig som en vaskemaskine. En tørretumbler tørrer dit tøj hurtigt og effektivt. Du er uafhængig af vejret. Overordnet findes der to typer af tørretumblere. Du kan enten vælge en aftrækstørretumbler eller en kondenstørretumbler. En aftrækstørretumbler kræver et aftræk, altså et hul ud til det fri, hvorimod en kondenstørretumbler ikke behøver noget aftræk.

Vi har et meget bredt udvalg af tørretumblere

På Lavprishvidevarer.dk har vi et meget bredt udvalg af tørretumblere. Er du interesseret i at få en energivenlig tørretumbler, skal du kigge på vores energiklasse A tørretumblere. Her finder du kun maskiner, der har energiklasse A, A+, A++ og A+++. På Energistyrelsens hjemmeside kan du læse, hvor meget du kan spare ved at vælge en energivenlig tørretumbler frem for en model, der kun er i energiklasse B eller C.

Nem og hurtig tørring af tøj uanset vejret

Med en tørretumbler kan du tørre dit tøj lige efter vask. Det er nemt og hurtigt. Du skal ikke kigge i vejrudsigten for at tjekke, om det bliver godt tørrevejr. Du er uafhængig af vejret. Du skal ikke vente i flere dage på, at tøjet bliver tørt. Du slipper for at tørre tøjet indenfor og slipper for en masse fugt inde i din bolig. Især om vinteren kan det være svært at få tøjet tørret udenfor. Det kan tage mange dage, før tøjet er tørt. Ofte er det koldt og føles stadig en smule fugtigt, når du tager det ind. Har du en tørretumbler, kan du eventuelt tørre dit næsten tørre tøj helt tørt.

Flere fordele ved at tørre tøjet i tørretumbler

Mange elsker at tørre tøjet udenfor. Det får en dejligt frisk lugt eller duft. Håndklæder og sengelinned fylder imidlertid meget på en tørresnor. Hvis du kun har begrænset tørreplads, kan det være rart at kunne tørre dit sengetøj i tørretumbleren. Håndklæder kan blive lidt stive og ubehagelige at røre ved, når de tørres i det fri. Elsker du dejlig bløde håndklæder, er en tørretumbler et must. Du behøver slet ikke at bruge skyllemiddel. Har du allergi fx høfeber kan det også være problematisk at tørre dit tøj udenfor, især i foråret hvor det hele springer ud, og pollentallene er skyhøje. Det behøver du ikke at tænke på, hvis du har en tørretumbler. Har du spørgsmål til vores tørretumblere, er du velkommen til at ringe og få råd og vejledning af vores erfarne servicemedarbejdere. Husk, at du på Lavprishvidevarer.dk også kan købe et tørreskab og en strygeruller. Har du meget tøj, der ikke kan tåle en tur i tørretumbleren, er et tørreskab en god løsning.

Favoritter

Luk