89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ovne

Ovn

På Lavprishvidevarer.dk kan du finde kvalitetsovne til billige priser. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller fra en lang række kendte hvidevareproducenter. Du kan købe almindelige indbygningsovne, kombiovne, dampovne og ovne med pyrolyse. Du kan også købe en smart varmeskuffe eller opbevaringsskuffe til din ovn. Generelt er ovnene meget avancerede og kan hjælpe dig med at lave fantastisk mad. Uanset om du skal bruge en almindelig ovn til indbygning eller en ovn med damp- eller mikrofunktion, kan du helt sikkert finde en billig kvalitetsovn på Lavprishvidevarer.dk.

Indbygningsovn

Hvis du ikke ønsker at købe et komfur, hvor du har ovn og kogesektion i en enhed, kan du vælge at finde en indbygningsovn, der passer til dine behov. En indbygningsovn placeres i et køkkenskab eventuelt i forbindelse med en kogesektion. Der er mange forskellige typer af indbygningsovne. De fleste almindelige indbygningsovne har normalt over- og undervarme, varmluft og grill.

Kombiovn

De fleste kombiovne fungerer både som en mikroovn og en almindelig ovn, derfor navnet kombiovn. Nogle kombiovne har ikke mikrobølger, men i stedet damp. Denne ovntype giver dig generelt flere funktioner og opvarmningsmuligheder end en traditionel ovn.

Dampovn

I en dampovn kan du tilberede din mad ved lavere temperaturer end i en traditionel ovn. Tilberedningen foregår mere nænsomt, og det er i højere grad muligt at bevare proteiner, mineraler og vitaminer i maden. At lave mad ved hjælp af damp er blevet meget populært i de senere år. Det er især velegnet, når du skal tilberede fisk og grøntsager.

Pyrolyseovn

En pyrolyseovn er sådan set bare en almindelig ovn, der har pyrolyse. Pyrolyse er en rensningsfunktion, eller et program, der aflåser ovnen og opvarmer den til en meget høj temperatur, så al fedt og snavs bliver brændt væk. Når programmet er færdigt, kan du igen åbne ovnen. Der vil ofte være nogle få kulrester tilbage, så det er en god idé at afslutte med at tørre ovnen af med en fugtig kuld.

Varmeskuffe

En varmeskuffe placeres under din indbygningsovn. Varmen styres via ovnen. Fordelen ved skuffen er, at du arbejde med meget lavere temperaturer end i en almindelig ovn. Du kan holde mad og service varmt inden servering. En varmeskuffe er desuden ideel til langtidsstegning.

Opbevaringsskuffe

Du kan købe en opbevaringsskuffe, der passer til din ovn. Her kan du fx opbevare køkkenredskaber. Har du spørgsmål til vores mange forskellige indbygningsovne, kan du ringe eller chatte med vores kundeservice.

Favoritter

Luk