89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskine

En opvaskemaskine er en maskine, der vasker din opvask for dig. Der findes flere typer. På lavprishvidevarer.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige opvaskemaskiner lige fra helt almindelige opvaskemaskiner til integrerbare, smalle, støjsvage og fritstående opvaskemaskiner samt bordopvaskemaskiner. Vi har også et udvalg af opvaskemaskiner i kategorien bedst i test.

En fritstående opvaskemaskine er hurtig og nem at tilslutte

I dag findes der heldigvis en hav af effektive opvaskemaskiner, der også er pæne. Fritstående opvaskemaskiner har en synlig front og kan placeres under køkkenbordet i et hul, der passer til maskinen, der normalt er omkring 60 cm bred. Maskinen kan også stå for sig selv. Når maskinen er leveret, skal den i princippet bare sættes ind i hullet og tilsluttes. Synes du, at opvaskemaskinen skal være mindre synlig, skal du ikke vælge en fritstående model.

Integrerbar opvaskemaskine sikrer enkelheden

En integrerbar opvaskemaskine er en opvaskemaskine, som du kan integrere i dit øvrige køkkendesign. Der kommer en køkkenlåge uden på selve fronten, så du ikke kan se, at der er en opvaskemaskine. Elsker du enkelhed, vil en integrerbar opvaskemaskine være den helt rigtige løsning for dig.

Har du pladsproblemer, så vælg en smal model

Har du ikke så megen plads i dit køkken, er der nogle modeller, der er ekstra smalle. De er omkring 15 cm smallere end normalt. Vi har naturligvis et stort udvalg af smalle opvaskemaskiner, som du kan vælge imellem.

Tjek støvniveauet på den ønskede model

En opvaskemaskine er en hvidevare, som du sikkert bruger hver dag. Den er placeret i køkkenet, hvor du opholder dig i længere tid. Måske har du et køkkenalrum. Hvis støjniveauet spiller en væsentlig rolle for dig, bør du vælge en støjsvag opvaskemaskine. Kig på en maskine der har et lydniveau på under 46 dB.

Få rent service

Der er nok nogle, der mener, at det er bedre at vaske op i hånden, men langt de fleste oplever, at deres opvaskemaskine vasker servicet rent på en meget effektiv måde. Ofte bedre end ved opvask i hånden. Skulle du stadig være en smule i tvivl, om du skal have en opvaskemaskine, skal du huske på, at ud over at du kan begrænse den tid, du bruger på opvask, slipper du også for at stå med alt det beskidte service i hånden og næsten brænde fingrene i det meget varme opvaskevand. På Lavprishvidevarer.dk har vi altid et stort udvalg af opvaskemaskiner på lager. Vi har altid lave priser og gratis fragt*. Kontakt os endelig på 89 37 81 00, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Favoritter

Luk