89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Køle-fryseskabe

Køle fryseskab

Et køle fryseskab rummer både køleskab og fryser i en enhed. Det er meget praktisk, hvis du kun har et lille køle- og frysebehov. Det er også ideelt, hvis du ikke har så megen plads. I mindre lejligheder med små køkkener er en kombination af køl og frys et oplagt valg. Det er også praktisk at kunne opbevare både køle- og frysevarer det samme sted, nemlig i køkkenet, hvor de skal bruges.

Mange forskellige modeller og størrelser

Køle fryseskabe findes i mange forskellige modeller og størrelser. Nogle modeller er primært køleskabe, der så har en meget lille fryseboks eller et fryserum placeret øverst eller nederst inde i køleskabet (Køleskab med fryser). Køleskabets kapacitet kan variere meget fra model til model. Andre modeller er så at sige delt næsten midt over, og har køleskab i den øverste del og fryser i den nederste del (Fritstående køle-fryseskab eller integreret køle fryseskab). På Lavprishvidevarer.dk kan du finde et meget stort udvalg af køle fryseskabe fra anerkendte hvidevareproducenter.

Nye farver skaber nye muligheder

De fleste modeller leveres med en synlig front i hvid eller rustfrit stål, men mange producenter er begyndt at tilbyde andre farver som fx sort, rød, grøn, pastelgrøn, brun, blå, creme samt alternative overflader (tavle). Det giver dig mulighed for at bruge dit køle fryseskab på en anden måde. Det kan spille en anden rolle. Det kan være det friske pust eller frække indslag i dit måske ellers kedelige eller neutrale køkken. Det stigende udbud af køle fryseskabe i mange forskellige farver gør det måske nemmere at få passet skabet ind i dit køkken, og du behøver ikke at gemme det væk bag en låge.

Fritstående eller indbygning (integreret)

De fritstående køle fryseskabe kan du placere næsten hvor du vil. Du kan også købe et køle fryseskab til indbygning. Disse skabe er normalt omkring 56 cm brede, for at de kan være i et normalt køkkenskab med standardmål. Et køle fryseskab, der er klargjort til at få monteret en køkkenlåge på døren, er en elegant løsning til dig, der ikke ønsker, at skabet skal være synligt i dit køkken. Husk at skabet leveres uden køkkenlåge. Medmindre du har et nyt køkken, så tjek lige om du kan få den låge, som du skal bruge, inden du køber køle fryseskabet.

Find ud af hvor mange liter du skal bruge

Inden du vælger et køle fryseskab, skal du være nogenlunde sikker på, at det kan opfylde dit behov for køle- og frysekapacitet. Størrelsen på køle- og frysesektionen varierer rigtig meget. Kapaciteten opgives i litermål. Det kan måske være svært at vurdere. Har du allerede et køleskab, så tjek hvor mange liter det rummer og vurdér, om det passer til dit behov, eller om du har brug for mere kølekapacitet. Er du en smule i tvivl, vil et skab hvor kølekapaciteten er meget større end frysekapaciteten sikkert passe bedst. De fleste har et større behov for et stort køleskab frem for en stor fryser. Har du plads til en af de større modeller, kan du vælge en kølekapacitet på fx 176 liter og en frysekapacitet på 36 liter. Er du ikke alene, bør du nok vælge en af de helt store modeller, der har omkring 230-270 liter kølekapacitet og omkring 80-100 liter frysekapacitet.

Kig efter de smarte funktioner, det kan betale sig

De fleste køle fryseskabe har en række praktiske funktioner, der kan være yderst nyttige i dagligdagen. Nogle modeller har en særlig zone i køleskabet, hvor der er nul grader. Det er velegnet til fx grøntsager, så de kan holde sig friske i længere tid. Fryseskabet kan have automatisk afrimning, så du slipper for at skulle afrime din fryser i tide og utide.

Tjek energiklasse og energiforbrug på dit nye køle fryseskab

Det er altid en god ide at tjekke køle fryseskabets energiklasse og energiforbrug. På Lavprishvidevarer.dk kan du finde køle fryseskabe med den bedste energimærkning A+++. Det betyder, at køle fryseskabet har et meget lavt energiforbrug. Vælger du en model med energimærkning A+++, vil du kunne hente en god besparelse på din elregning, og måske også din vandregning, hvis du har valgt en model, der er tilsluttet vand. Kig også efter modeller med mærket Green Technology Inside. På Lavprishvidevarer.dk har vi altid mange køle fryseskabe på lager. Vi har altid lave priser og gratis fragt*. Kontakt os endelig på 89 37 81 00, hvis du har spørgsmål.

Favoritter

Luk