89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Fryser

Fryser

En fryser er tæt på uundværlig. Det er praktisk at kunne fryse madvarer ned til senere brug. Det er ikke alle fødevarer, der egner sig lige godt til at blive frosset ned, men ofte handler det om, at de bare ikke ligger for længe i fryseren. Har du brug for en ny fryser, har vi et stort udvalg at vælge imellem. Du kan vælge mellem fritstående fryseskabe, frysere med Nofrost, integrerbare frysere og krummefrysere.

Start med at finde ud af, hvad dit behov er

Inden du vælger en fryser, bør du tænke over, hvad dit behov er. Du skal selvfølgelig også vide, at du har plads til dét, som du vælger. Der kan være stor forskel på, hvor stor frysekapacitet forskellige mennesker reelt har behov for. Det kommer meget an på spisevaner, og om der tit kommer gæster på besøg. Hvis du er alene, kan behovet være mindre, end hvis du har en familie, men elsker du fx at lave grød og marmelade, vil du sikkert have behov for at fryse mange bær ned, og så skal du måske vælge en stor kummefryser eller to fryseskabe med praktiske opbevaringsskuffer. Går du på jagt og har behov for masser af plads til dit vildt, kan en kummefryser eller et fritstående fryseskab være et ideelt valg, da begge dele kan stå for sig selv i fx din kælder, garage eller dit værksted. Får du af og til mulighed for at købe en halv gris, eller elsker du bare at spare mange penge ved storkøb, kan du også have behov for stor frysekapacitet. Når du har afklaret, hvilket behov du har, kan du nemmere afgøre, hvilken type fryser, du skal kigge efter.

Hvor skal fryseren stå?

Når du ved, hvor stor frysekapacitet du har behov for, kan du kigge på, hvor den skal stå. Skal den stå i dit køkken, er en kummefryser ikke det rigtige valg. Kummefrysere har nogle andre mål end skabsfrysere, de kræver mere gulvplads og egner sig ikke umiddelbart til at stå i et køkken. Du kan vælge at købe et fritstående fryseskab, hvis fryseskabet skal stå for sig selv. Det kan være, at du ikke ønsker, at det står i køkkenet, men i stedet i bryggerset, kælderen eller på et værksted. Skal fryseren derimod være en del af køkkenet, vil et integrerbart fryseskab være en god løsning. Et integrerbart fryseskab kan placeres i et køkkenskab (højskab), og det er muligt at montere en køkkenlåge udenpå, så døren passer til resten af køkkenets låger.

Træt af afrimning, så køb en model med Nofrost

Er du træt af at afrime din fryser op til flere gange om året, er en Nofrost fryser det perfekte valg. Du kan glemme alt om at skulle hive alle frostvarer ud og fjerne istapper med en fryser med Nofrost.

Har du kun brug for en lille fryser, kan du vælge et køle-fryseskab

Er dit behov for frysekapacitet meget lille, kan du vælge en meget lille fryser. Der findes også køleskabe med frysere, men de er kun interessante at kigge på, hvis du også har behov for eller kan klare dig med et lille køleskab. Har du kun lidt plads, er en kombination af køl og frys oplagt. Læs mere om disse typer under Køle-fryseskab. Er du i tvivl om, hvilken fryser du skal vælge, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 89 37 81 00 eller benytte vores livechat.

Favoritter

Luk