89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Støvsuger

Billig støvsuger

Har du brug for en billig støvsuger, kan du finde et stort udvalg på Lavprishvidevarer.dk. Selv om de er billige er kvaliteten god. De fleste har mere end en støvsuger. Du er måske netop på udkig efter din nr. 2 støvsuger. Den må derfor godt være lidt billigere. Det kan være, at du skal bruge den i sommerhuset, til bilen, til båden eller på værkstedet. Det kan også være, at du er studerende og ikke har råd til den allerdyreste model. Hos os kan du finde en god og billig støvsuger. Vi har et bredt udvalg af støvsugere i den billige ende. De er stadig gode og kan nemt klare opgaven. Vi har kun populære modeller fra førende producenter fx Electrolux, Bosch og Miele.

Kig på mundstykket

Når du vælger en støvsuger, skal du kigge på mundstykket. Det er vigtigt, at mundstykket ikke er udformet på en måde, der hindrer støvsugeren i at suge støvet op.

Køb støvsuger med HEPA-filter

Det er også vigtigt at købe en støvsuger med en godt filter. Filteret skal kunne standse selv de fineste støvpartikler, så de ikke slipper ud igen. Især for allergikere er dette vigtigt at kigge på. Du kan med stor fordel vælge en støvsuger med et vaskbart HEPA-filter.

Lydniveauet svinger fra ca. 60-90 dB

Larmer støvsugeren meget, kan du blive irriteret over støjen. Tjek støvsugeren lydniveau. Lydniveauet svinger meget. Nogle modeller har et lydniveau på omkring 60 dB, og andre er oppe på næsten 90 dB.

Brugervenlig og ikke for tung

Mange støvsugere i dag er blevet meget tekniske. Sørg for at vælge en model, der er nem at bruge. Kig efter en model med teleskoprør, så kan du tilpasse støvsugeren til din højde. Den skal heller ikke være for tung. Du kan også kigge på støvsugerens posestørrelse. Jo større pose, jo mere kan der være i den, og så skal du ikke skifte posen så tit. Har du spørgsmål til en eller flere af vores støvsugere, er du velkommen til at ringe på 89 37 81 00.

Favoritter

Luk