89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Gram

Gram

Gram er nok blandt de fleste danskere kendt for sine køleskabe og frysere, men i dag sælger og markedsfører Gram faktisk et fuldt sortiment af hvidevarer til private ikke kun i Danmark, men også i Norge, Sverige og Finland. På Lavprishvidevarer.dk kan du således finde et meget stort og bredt udvalg af hvidevarer fra Gram. Du kan købe køle-fryseskabe, komfurer, køleskabe, frysere, emhætter, ovne, kogeplader, opvaskemaskiner, mikrobølgeovne og et amerikanerkøleskab.

Kendt for deres køleskabe og frysere

Gram A/S blev grundlagt tilbage i 1901 i den jyske by Vojens af Hans Gram. Nogle år senere kom hans bror Aage Gram ind i firmaet. Gram har altid fokuseret på kvalitet og holdbarhed. Mange danskere vil sikkert kunne huske den periode, hvor næsten alle havde et Gram køleskab eller fryser. I dag producerer Gram meget andet end køleskabe og frysere, men Gram vil nok fortsat blive forbundet med køl og frys. På Brødrene Grams Museum kan du få mere information om Grams historie.

Miljørigtige og funktionelle hvidevarer

Gram udvikler miljørigtige og funktionelle hvidevarer i et enkelt og tidløst design, der passer godt til de Skandinaviske forbrugere. Den polske virksomhed Amica Wronki S.A. ejer i dag Gram. Gram har hovedsæde i Kolding og har datterselskaber i Norge, Sverige og Finland.

Gram følger med den teknologiske udvikling

Selv om Gram holder fast i det enkle og tidløse design, udvikler Gram hele tiden nye avancerede hvidevarer, der følger godt med den generelle teknologiske udvikling. Uanset om du vælger at købe et køleskab, fryser eller en indbygningsovn fra Gram, vil du støde på masser af spændende og praktiske funktioner, der gør hverdagen i køkkenet nemmere. Du kan fx i de nye ovne finde en I-Cook timer, der er et elektronisk ur, der har en indbygget kogebog, tænd- og sluk funktion og minutur. Mange af køleskabene har fx en FreshZone skuffe, der er velegnet til madvarer, som skal opbevares ved en lavere temperatur end de 5 grader. Den lavere temperatur gør, at madvarerne kan holde sig friske i længere tid.

Her på siden kan du se hele vores produktsortiment fra Gram. Står du og skal have udskiftet flere hårde hvidevarer, kan du roligt kigge på Gram. Du kan nemlig finde mange forskellige hvidevarer til dit køkken, så det hele passer sammen. Hos os kan du købe hvidevarer fra Gram til fordelagtige priser og altid med fri fragt. Har du spørgsmål vedrørende Gram, så kontakt kundeservice og få hjælp til at finde de helt rigtige hvidevarer.

Favoritter

Luk