89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Gerson

Gerson

Gerson er leverandør af en lang række unikke og innovative produkter. Gerson leverer primært emhætter (emfang), komfurer, køleskabe og stiger. Derudover kan Gerson tilbyde emfang med E-ion systemet, som er et nyt koncept eller ny teknologi, der skaber ren luft i dit køkken. Vores indeklima påvirkes af ubalancer i luften skabt af fx radiatorvarme, røg og statisk elektricitet. Via en avanceret ioniseringsteknologi, som bliver anvendt i de nyudviklede emfang, gendannes atmosfæriske ioner, så ikke kun ubehagelig lugt mindskes, men også den ioniske miljømæssige balance reetableres og optimeres. Se vores udvalg af produkter fra Gerson her på siden.

Gerson er italiensk design til dit køkken

Gerson har været skandinavisk importør af Falmec emfang i rigtig mange år. Der er tale om et stilrent italiensk design til moderne køkkener. Der er fokus på teknologi og fleksibilitet. Gerson kan løbende levere flere og bedre emfang, både i forhold til lang levetid, lavt lydniveau og avanceret teknologi. Falmec er summen af det hele, elegant design, high tech og funktionalitet. I 2012 vandt Gersons topmodel, det eksklusive emfang Prestige, Red Dots globale designpris.

Flotte design-komfurer

De eksklusive italienske komfurer vil bringe julelys i øjnene på den fordringsfulde gourmet eller den professionelle kok. Det er både high tech look og fransk/engelsk landkøkkenstil at vælge i mellem. Der er også mange farver at vælge i mellem.

Verdens bedste stiger

I dag prøver mange at udnytte enhver kvadratmeter effektivt. Mange skabe, herunder overskabe, bliver placeret højt oppe eller næsten helt op til loftet, så det kan være svært eller umuligt at nå tingene uden en stige. Gerson kan fx levere fra Wibe en af verdens bedste stiger. Stigen er arkitekttegnet, robust og meget funktionel. Det fylder næsten ingenting og kan hænge på væggen.

E-ion systemet

E-ion systemet er en revolutionerende nyskabelse. Udover at levere en meget effektiv udsugning kan systemet rense og forbedre luften. Du får dermed et bedre og sundere indeklima.

Har du spørgsmål vedrørende Gerson, kan du kontakte vores kundeservice via vores livechat eller ringe til os på telefon 89 37 81 00.

Favoritter

Luk