89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

EICO

EICO

På Lavprishvidevarer.dk kan du finde et bredt udvalg af emhætter fra EICO. Du kan blandt andet købe mange forskellige væghængte emhætter, frithængende emhætter, indsatsemhætter, udtræksemhætter, loftemfang, bordemfang samt emhætter til centralventilation. EICO er måske især kendt for sine meget specielle og anderledes emhætter, men EICO producerer også andre produkter som fx køkkenvaske og badvaske, armaturer til køkken og bad samt affaldssystemer.

Kvalitetsprodukter med lang holdbarhed

EICO sigter efter at levere et produktprogram bestående af kvalitetsprodukter, der har en lang holdbarhed, høj effektivitet og lave driftsomkostninger. EICO har desuden det mål at skabe produkter med et elegant design. EICO henvender sig i overvejende grad til den kvalitetsbevidste forbruger, der leder efter noget unikt.

Utrolig flotte emhætter

De fleste kan ikke undvære en emhætte i deres køkken. I forhold til indeklimaet og rengøring er det heller ikke særlig smart at lade være med at have en emhætte. Der findes rigtig mange forskellige typer, men de er ikke lige flotte eller æstetiske. Mange prøver derfor også at gemme emhætten væk. Det behøver imidlertid slet ikke at være sådan. Er du på udkig efter noget helt særligt, kan du finde det i EICOs sortiment. De laver nemlig emhætter, som slet ikke ligner traditionelle emhætter. Faktisk ligner nogle af dem utrolig flotte kunstneriske lamper.

Mange års erfaring og en solid økonomi

EICO samarbejder kun med seriøse og professionelle leverandører, så kvaliteten altid er i top. Designet og de tekniske finesser er i højsædet. Det gør EICO til en anerkendt leverandør af kvalitetsprodukter til køkkenet. Alle produkter udvikles i samarbejde med førende europæiske fabrikker. EICO ønsker herved at sikre, at deres produkter lever op til folks forventninger.

I flere år har EICO opnået højeste kreditværdighed på Soliditets kreditvurderingsskala. Kun virksomheder med en meget solid økonomi får den eftertragtede AAA® rating. I 2011 havde EICO 30 års jubilæum.

Har du spørgsmål til de viste produkter fra EICO, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via livechatten eller pr. telefon.

Favoritter

Luk