89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Daewoo

Daewoo

Daewoo betyder stort univers på koreansk. Daewoo eller nærmere Daewoo Electronics har eksisteret siden 1971 og er i dag en global virksomhed med produktion af forskellig elektronik på over 64 fabrikker og med salgscentre i mere end 40 lande på verdensplan. Daewoo Electronics Sales UK (DESUK) blev etableret i november 1993. I dag producerer Daewoo primært mikrobølgeovne, vaskemaskiner og køle-fryseskabe.

Produktion af flere forskellige hvidevarer

Daewoo producerer forskellige husholdningsapparater. De laver vaskemaskiner, tørretumblere, mikrobølgeovne, støvsugere, frysere og køleskabe herunder amerikanerkøleskabe også kaldet side by side samt køle-fryseskabe. Daewoo er blandt de førende producenter af amerikanerkøleskabe med is- og vanddispensere.

Kvalitet, innovation og ydeevne

Daewoo er et respekteret brand, der er kendt for at udvikle produkter af høj kvalitet, som folk kan stole på. Ud over et skarpt fokus på kvalitet, innovation og ydeevne vægter Daewoo kundepleje og support højt.

Samarbejde med Adexi

Daewoo samarbejder med Adexi på det skandinaviske marked. I produktprogrammet kan du blandt andet finde mikrobølgeovne med avancerede funktioner og forskellige typer køle-fryseskabe som fx installationsfrie amerikanerkøleskabe med markedets største vandbeholder på 4 liter. Normalt skal du have adgang til vand for at kunne bruge skabets isdispenser, men med et installationsfrit amerikanerkøleskab behøver du ikke at have en vandtilslutning. Du fylder bare den store vandbeholder op, og så kan du tappe koldt vand og is fra dispenseren.

Tager ansvar for miljøet alvorligt

Daewoo ønsker ikke, at du skal vælge mellem kvalitet, overkommelige priser eller miljøet, derfor producerer de produkter, der netop leverer det hele. Du får altså varer i en god kvalitet til en fornuftig pris og uden at belaste miljøet unødvendigt. Daewoo ønsker at fremme den miljømæssige ansvarlighed i hele deres virksomhed. De søger derfor proaktivt at udvikle bæredygtige teknologier for at minimere påvirkningen af miljøet.

Har du spørgsmål vedrørende varer fra Daewoo, er du velkommen til at kontakte kundeservice pr. telefon eller via livechatten.

Favoritter

Luk