89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Bosch

Bosch

I dag er Bosch en meget anerkendt global organisation med afdelinger i store dele af verden. Bosch producerer meget andet end hvidevarer og husholdningsapparater. Bosch producerer fx el-værktøj, haveredskaber og mange andre produkter. Alle produkter skal på en eller anden måde gøre hverdagen nemmere og gøre det sjovere at udføre de forskellige opgaver. Vi er derfor meget glade for, at vi kan tilbyde dig en bred vifte af hvidevarer fra Bosch.

Innovation og social ansvarlighed

I 1886 grundlagde Robert Bosch sit "Værksted for finmekanik og elektroteknik" i Stuttgart. Det var begyndelsen til det globalt kendte Robert Bosch GmbH. Helt fra begyndelsen har virksomhedens historie i høj grad været præget af en innovativ drivkraft og et socialt engagement.

Robert Bosch var visionær og forud for sin tid på mange punkter. Han kæmpede blandt andet for ubegrænset adgang til uddannelse. Han sørgede godt for sine ansatte og støttede mange forskellige ting finansielt herunder hospitaler, skoler og universiteter. Social ansvarlighed, som vi i dag betegner CSR (Corporate Social Responsibility), var helt essentielt for Robert Bosch, og Bosch donerer fortsat store beløb til diverse projekter, der har med uddannelse, forskning og sundhed at gøre.

Tilbage i 1921 sagde Robert Bosch, at han altid handlede efter princippet, at det er bedre at miste penge end tillid. Kender du allerede til produkter fra Bosch, vil du sikker kunne nikke genkendende til, at det er et mærke, som du generelt har stor tillid til. Du har måske endda hørt andre rose mærket for den gode kvalitet og/eller det solide og gennemførte design. Robert Bosch var en stor personlighed og selv efter hans død, fortsætter hans tankegang og overbevisninger med at have en stor betydning for virksomhedens måde at drive forretning på.

Ingeniørerne hos Bosch arbejder dag ud og dag ind på at reducere energiforbruget i de mange forskellige hvidevarer. Nogle af de nyeste energibesparende innovationer er deres varmepumper i tørretumblerne, kulfri motorer i vaskemaskinerne og mineralet zeolit i opvaskemaskinernes tørreprogram.

Driftssikre produkter med lang levetid

Hvidevarer fra Bosch er lig med høj kvalitet og maksimal brugerkomfort. Produkterne har et let genkendeligt design, der udstråler kvalitet og lang levetid. At skabe øget livskvalitet spiller en væsentlig rolle, når Bosch udvikler nye produkter, der kombinerer gennemprøvet teknologi med ny avanceret teknologi.

Produkterne skal hjælpe dig med at løse en lang række opgaver

Ud over fokus på kvalitet og miljøet (bæredygtighed) udvikler Bosch produkter, der har til formål at hjælpe os med at løse en lang række opgaver i hverdagen. Når du køber fx hvidevarer fra Bosch, er der tænkt meget over, hvordan den enkelte hvidevare bedst løser opgaven, både i forhold til dig og opgavens karakter, men også i forhold miljøet. Du skal skåne dig selv, spare tid og ikke belaste miljøet unødvendigt. Bosch har derfor i dag et meget stort udvalg af energibesparende og meget funktionelle hvidevarer, så du med stor glæde og god samvittighed kan anvende de enkelte produkter hver dag.

Bedst i test

Bosch tester naturligvis alle sine produkter. I Danmark er der også andre, der tester produkter fra Bosch fx Forbrugerrådet TÆNK. Mange Bosch produkter har opnået udnævnelsen Bedst i test. Det betyder meget kort, at de kan anbefale dig at købe det pågældende produkt. Tænk er en uafhængig instition, der udfører en række test. Der er også produkter, der har fået udnævnelsen Best of the Best af Red Dot Design Award. Kun produkter med et banebrydende design får denne pris inden for produktdesign.

Favoritter

Luk