89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Beko

Beko

Beko er en mærkevare, der sælges i stort set hele verden. Beko tilbyder smarte hvidevareløsninger, som kan forbedre din hverdag. Bekos hvidevarer er baseret på et funktionelt design og en energieffektiv teknologi. Her på Lavprishvidevarer.dk kan du købe en række af forskellige produkter fra Beko. Vi har de fleste modeller på lager og kan tilbyde dig en hurtig levering.

Beko er et tyrkisk eksportbrand

Tilbage i 1950?erne hvor industrialiseringen kun var begyndt så småt i Tyrkiet, søgte grundlæggeren af Koc Holding, Vehbi Koç, at finde et produkt, der kunne skaffe udenlandsk valuta til Tyrkiet. Det tog en del år, før en egentlig produktion kom i gang. Navnet Beko stammer fra de to første bogstaver i Bejerano (navnet på en konservesfabrik) og Koç. Navnet på konservesfabrikken blev ændret til Beko Ticaret A.?., og siden 1983 har Beko for alvor være toneangivende inden for hvidevarer i Tyrkiet. I 1990'erne blev Beko udpeget som et eksportbrand.

Intelligente teknologier og et stilfuldt og funktionelt design

Produktionen af hvidevarer sker ud fra tanken om ikke at spilde naturressourcer, tid og penge, særligt forbrugernes penge. Samtidig ønsker Beko ikke at gå på kompromis med kvaliteten, designet eller den brugte teknologi. Beko ved godt, at forbrugerne lever i en omskiftelig verden, hvor kravene til flotte og funktionelle hvidevarer stiger stødt. Beko søger at opfylde alle de behov ved at tilbyde intelligente teknologier og et stilfuldt og funktionelt design. Beko ønsker at levere de bedste løsninger til forbrugerne.

World brand

Beko har målet at blive et ?World Brand?. Beko er allerede godt på vej og sælger hvidevarer til millioner af forbrugere i mere end 100 lande.

Beko tænker grønt

Beko er meget interesseret i at mindske produkternes og produktionsprocessernes miljøpåvirkning. Beko tænker grønt og søger at designe deres produkter til at blive så energieffektive og genanvendelige som muligt. Der bruges således mange timer på udvikle miljøvenlige produkter via forskning og udviklingsarbejde. Beko producerer hele tiden nye produkter, som er meget efterspurgte.

Er du i tvivl og har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os på 89 37 81 00 eller via vores livechat.

Favoritter

Luk