89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

AEG Tørretumblere

AEG tørretumbler

Søger du efter en tørretumbler, der skånsomt kan tørre dit tøj, er du havnet det helt rigtige sted. En AEG tørretumbler med ProTex Plus kan tørre selv det mest sarte tøj fx uld og silke. Den blide varme beskytter dit tøj, og tørrer det ved en lav temperatur, så dit tøj ikke krymper. På Lavprishvidevarer.dk kan du se et stort udvalg af tørretumblere fra AEG i energiklasse A til A+++.

Lavt energiniveau uanset tøjmængde

Vælger du en AEG tørretumbler med energimærke A++ vil den være op til 58% mere effektiv end en standardtørretumbler i energiklasse B. Modeller med OptiSense har intelligente fugtighedssensorer, der sikrer et meget lavt energiforbrug, uanset hvor meget vasketøj der er i maskinen.

Silent System garanterer et minimalt lydniveau

AEG laver meget driftssikre tørretumblere med lavt lydniveau. Takket være invertermotoren kan du tørre tøjet næsten lydløst. Extra Silent-programmet giver dig mulighed for at tørre dit tøj ved et lydniveau på kun 62 dB. Det er optimalt, hvis du fx vasker og tørrer tøj om aftenen eller om natten.

Masser af kondenstørretumbler at vælge imellem

AEG producerer primært kondenstørretumblere. Kondenstørretumblere kræver i modsætning til aftrækstørretumblere ikke et aftræk, altså et hul ud til det fri. De kan således placeres næsten hvor du vil. De leder ikke fugten væk som aftrækstørretumblere. Fugten bliver i stedet opsamlet i en beholder, der nemt tages ud og tømmes efter hver tørring. Vær opmærksom på, at der er et større behov for udluftning i det rum, hvor den står, end hvis du vælger en aftrækstørretumbler.

Meget rummelige modeller der kan tørre op til 9 kg tøj

De fleste modeller har funktioner som automatisk tilpasning efter tøjmængden. Hvis du fx kun fylder den halvt op, tilpasser tørretumbleren programlængden, så du får tørret dit tøj med så lavt energiforbrug som muligt. Nogle modeller kan rumme op til 9 kg tøj. Generelt vil du finde tørretumbler med stor kapacitet her på siden. Det er især rart, når du skal tørre liggeunderlag, dyner og hovedpuder. Der er også indvendig LED belysning, så du nemmere kan se, om der er plads til mere i tørretumbleren, eller om der er mere tøj tilbage inde i tørretumbleren.

Læs mere om de forskellige tørretumblere fra AEG ved at klikke dig ind på de enkelte produkter. Vi har et som regel et stort antal varer på lager og kan derfor levere hurtigt. Under produktnavnet kan du se, hvor mange vi har på vores lager af den pågældende model. På nogle modeller er der en leveringstid på 2-4 dage. Vi har altid gratis fragt. Ønsker du vejledning inden køb, så kontakt os på 89 37 81 00 eller via vores livechat.

Favoritter

Luk