89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

AEG Ovne

AEG ovn

En AEG ovn er super flot og spækket med utallige funktioner. Der er kræset meget om designet og teknikken. Vælg mellem mange forskellige indbygningsovne. Du kan helt sikkert finde en ovn, der passer til dine behov. Køb en lækker ny ovn fra AEG hos os. På Lavprishvidevarer.dk har vi altid lave priser og fri fragt.

Avanceret teknologi, design og masser af praktiske funktioner

AEG er banebrydende og toneangivende, hvad angår avanceret teknologi og design. AEG producerer et hav af indbygningsovne med forskellig funktionalitet, nogle af ovnene er dampovne, og andre er kombiovne. Generelt er alle ovnene designmæssigt i top og altid fyldt med praktiske funktioner, der gør madlavningen lettere og sjovere. Eksempelvis kan nævnes ovne med SoftMotion™-teknologi, der sikrer, at ovnlågen altid lukker roligt og afdæmpet. Det understreger oplevelsen af et eksklusivt design og funktionalitet i topklasse.

Ovnrum fra omkring 30 liter til over 70 liter

Alle ovnene fra AEG tilhører energiklasse A og findes i mange forskellige størrelser. Du kan få et ovnrum fra omkring 30 liter til et ovnrum over 70 liter. MaxiKlasse™ ovne har et ekstra stort ovnrum, der er udstyret med et stegetermometer, så du kan holde øje med temperaturen i midten af din ret. Den er 30% mere energieffektiv end andre A-mærkede ovne.

CleanAir Control og Pyroluxe®Plus

Flere ovne har en vedligeholdelsesfri keramisk katalysator kaldet CleanAir Control, der nedbrænder størstedelen af al fedt og madlugt fra ovnen. Disse ovne vil med tiden blive beskidte, men kan blive helt rene igen via et Pyroluxe®-selvrensesystem, som kan omdanne fedt, snavs og madrester til aske, der kan tørres af med en fugtig klud. Ovnlågen låses, mens ovnen opvarmes til 500 grader. Det er en nem og effektiv måde at rengøre ovnen på, og ovnen er som ny igen. Er du træt af at rense din ovn, skal din nye ovn være med selvrens. Flere af modellerne har desuden en ovnlåge med en IsoFront® Top som sikrer, at ydersiden af ovnen forbliver kold. Det er der mange fordele ved. Du eller andre behøver ikke at være bange for at røre ved ovnlågen.

Er du interesseret i at købe en AEG ovn, kan du se lige under produktnavnet, hvor mange vi har på vores lager af de forskellige modeller. Har vi den ønskede ovn på lager, er leveringstiden normalt kun en dag, ellers er leveringstiden oftest 2-4 dage. Vi har altid gratis fragt. Har du spørgsmål, så kontakt os på 89 37 81 00 eller via vores livechat.

Favoritter

Luk