89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

AEG

AEG

AEG blev grundlagt i Berlin af Emil Rathenau tilbage i 1887. Det hele startede med et par patenter, som han havde købt af den amerikanske opfinder Thomas Edison. Det første produkt, der blev produceret under AEG var elektriske pærer. I 1898 introducerede AEG den første transportable boremaskine. AEG startede langt fra som en toneangivende hvidevareproducent. AEG er kendt for at producere avancerede teknologiske produkter med stil og et prisvindende design.

Peter Behrens, verdens første industrielle designer

I 1907 blev Peter Behrens udnævnt som kunstnerisk konsulent hos AEG og bliver verdens første industrielle designer. Indtil da var funktionalitet den vigtigste parameter i den industrielle produktion. Peter Behrens skabte harmoni mellem form og funktion. Peter Behrens kom i høj grad til at stå for AEGs identitet. Peter Behrens skabte logo, reklamemateriale og diverse publikationer med et konsekvent, ensartet design.

Det er først i 1958, at AEGs første fuldautomatiske vaskemaskine (LAVAMAT) kommer på markedet. AEG introducerer sin første fuldt elektroniske ovn i 1976. AEG laver ikke kun hvidevarer. AEG arbejder også med identifikationssystemer og applikationer til LCD informationssystemer. I 2004 kommer AEG ind under Electrolux Group.

Bredt vifte af produkter

AEG produktkategorier spænder over en meget lang række af forskellige produkter ud over hvidevarer som vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, frysere, ovne, og emhætter. AEG laver fx biludstyr og tilbehør, produkter som DVD, TV, diverse små elektroniske apparater, centralstøvsugere, elværktøjer og tilbehør, luftkompressorer, elektriske vandpumper, diesel-generatorer, benzinmotorer, elmotorer, telefoner, andre teleprodukter og meget mere.

Perfekt in form und funktion

Der kommer hele tiden nye produkter fra AEG. AEGs Neue Kollektion er præget af innovation på alle fronter. Der er tale om et slankt design, den nyeste teknologi og en fremragende kvalitet. AEG arbejder ud fra tanken ?Perfekt in form und funktion?. Der er fokus på en enkel betjening, bæredygtige materialer og energieffektivitet. Køber du en hvidevare fra AEG, får du et førsteklasses produkt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 89 37 81 00 eller via vores livechat.

Favoritter

Luk