89 37 81 00 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Adelberg

Adelberg

Produktserien Adelberg har fået sit navn efter den sydtyske by Adelberg, der ligger i det naturskønne område Schnurwald. Adelberg producerer funktionelle og bæredygtige produkter primært til dit køkken. Adelbergs sortiment omfatter et meget bredt udvalg af hvidevarer. Der er tæt på alt, hvad du skal bruge lige fra frithængende og væghængte emhætter til almindelige køleskabe, køle-fryseskabe, frysere samt ovne, mikrobølgeovne, opvaskemaskiner, støvsugere og vinskabe. Målet er, at sortimentet løbende skal udvides med nye spændende produkter.

Bæredygtigt design og funktionelle produkter til køkkenentusiaster

Producenten designer sine produkter ud fra tanken om, at der skal være minimum en ekstra detalje, der gør produktet specielt. Det kan være enten en designmæssig eller funktionsmæssig detalje. Adelberg har stor ekspertise inden for hvidevarer. Der er fokus på bæredygtigt design, moderne teknologi og funktionalitet. Produkterne skal virke og opfylde kundernes basale behov.

Hjælper dig med at fuldende resultatet

Ud over at opfylde de basale behov ønsker Adelberg at skabe moderne hvidevarer, der appellerer til nutidens køkkenentusiaster. Den moderne teknologi er vigtig. Går du op i at lave god mad med lækre sunde råvarer, vil du også have hvidevarer, der kan hjælpe dig med at fuldende resultatet.

Skiller sig positivt ud

Adelbergs designere ved, at designet skal være lækkert og funktionelt, og udviklerne ved, at teknikken skal fungere upåklageligt. Den moderne forbruger stiller høje krav til design og teknik. Er du på udkig efter hvidevarer, der skiller sig positivt ud, er Adelberg måske netop dét, du har ledt efter.

Hvis du har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os på 89 37 81 00 eller via vores livechat.

Favoritter

Luk